Är så glad att denna lilla tjej Skrållan har hjärta ua efter fyllda 11 år.
Hon heter Evamirs Black Beauty Rose en underbar liten tjej som vet precis vad hon vill. Är det dåligt väder och regn så går hon inte ut frivilligt. Gillar inte ur och skur. Däremot så älskar hon allt i matväg. På lördagar ska hon ha några ostbågar och det är jätteviktigt. Byter sovplats ibland. Väljer hon att sova i köket är det så ska hon sova uppe i sovrummet så bestämmer hon det med. PÅ vilket sett undrar ni. Hon skäller inte tittar på mig ställer sig bredvid mig jag frågar vart vill du nu då går hon före och visar. Denna lilla Skrållan har fått vara väldigt frisk. Hon blev livmoderopererad då hon var 9år. Inget som var speciellt jobbigt för henne. Hörseln är också välbevarad. Hon är en dotter till min fina Luva som också fick vara med länge. Love you baby!!!