Idag blir valparna 9 dagar. Det gäller att ha varmt hos dem så att de inte blir kalla.
Vi kör ett xtra element i sovrummet


Utetemperaturen är inte så rolig just nu -29. Inte vad man önskar precis.
Det ser ut som att kylan ska fortsätta några dagar till.

Idag har jag jobbat efter 9 dagars ledighet. Kändes ganska skönt att komma på jobbet efter alla dygn jag varit hemma och passat de små.
Snart är det helg igen och då får vi se vad den har att erbjuda.

I går hade vi besök av trevliga ungdomar som hälsade på våra vuxna hundar. Så roligt att det finns de som är så intresserade. Var ju själva unga när vi köpte vår första cavalier. 19 år gammal eller ung.

Detta med hundintresset har alltid funnits i mitt liv. Att ha flera hundar är härligt.
De som ej är intresserade av hundar har nog svårt att förstå varför man har flera.
Det är helt enkelt en livsstil. Man kanske är lite crazy men det kan jag bjuda på. Huvudsaken är att man trivs. Det gör jag. Gubben bor också kvar haha. Han hjälper till med hundarna ibland men huvudansvaret ligger på mig.

Det som kan vara problem med att ha många hundar är att få tag i hundvakter om man ska bort. Förr hade vi våra söner som kom och skötte om dem, eftersom de nu har egna familjer kan det ju vara lite svårare för dem att ha tid men jag vet att de ställer upp om de kan. Precis som vi kan hjälpa dem om vi har möjlighet.
Faktiskt fick vi hotellvistelse i födelsedagspresent där hundvakt ingår medan vi är borta. Så det får väl bli lite semester nu i vår.

I morgon blir det utbildning/planeringsdag på jobbet så nu är det dags att sova några timmar.
Natti/Eva